MENIU

Black Friday. Reduceri la rochii office

Dacă sunteți în căutarea unei ținute office, în acest articol vă prezentăm câteva modele care sunt la modă și pe care le puteți purta în această perioadă. 

Black Friday 2018. Întreaga ofertă la rochii o găsiți LA ACEST LINK. 

Rochie midi, stil casual, accesorizata cu material petrecut in zona taliei si a decolteului. Rochia prezinta maneci trei sferturi. Mai multe detalii și alte oferte la rochii office găsiți LA ACEST LINK.

Rochie midi usor asimetrica, cu maneci lungi si decolteu in V. Rochia este casual si lejera, fiind accesorizata cu doua buzunare laterale. Mai multe detalii și alte oferte la rochii office găsiți LA ACEST LINK.

Rochie scurta stil casual cu maneci lungi. Rochia este confectionata din bumbac si este potrivita pentru sezonul primavara toamna. Mai multe detalii și alte oferte la rochii office găsiți LA ACEST LINK.

Rochie midi confectionata din material reiat si decolteu in V. Rochia prezinta maneci lungi si nu are sistem de inchidere. Mai multe detalii și alte oferte la rochii office găsiți LA ACEST LINK.

Rochie eleganta confectionat din imitatie de catifea fina pe un croi drept, mulat. Rochia este accesorizata cu niste cute in partea stanga menita sa evidentieze talia si sa ascunda micile imperfectiuni. Mai multe detalii și alte oferte la rochii office găsiți LA ACEST LINK.

Rochie scurta de tip pulover din material gros cu insertii de impletituri in tesatura. Modelul prezinta guler inalt si maneci lungi. Mai multe detalii și alte oferte la rochii office găsiți LA ACEST LINK.

Rochie scurta cu perle sintetice atasate pe umeri si pe maneci. Rochia are decolteu rotund, maneci lungi si se inchide cu fermoar auriu la spate.Mai multe detalii și alte oferte la rochii office găsiți LA ACEST LINK.

Rochie midi confectionata dintr-un material tricotat in doua culori. Rochia are maneci lungi si decolteu rotund. Mai multe detalii și alte oferte la rochii office găsiți LA ACEST LINK.

Rochie casual confectionata din material tricotat placut la atingere, maneci lungi cu mansete elastice si decolteu rotund. Mai multe detalii și alte oferte la rochii office găsiți LA ACEST LINK.

Rochie midi cu decolteu in V si maneci trei sferturi. Rochia este casual si confortabila, este accesorizata cu nasturi in fata si cu doua buzunare. Mai multe detalii și alte oferte la rochii office găsiți LA ACEST LINK.

Mai multe articole despre:
reduceri black friday oferte black friday 2018