MENIU

Black Friday 2018. Rochia de Revelion o poți lua la ofertă acum

Black Friday 2018. Dacă sunteți în căutarea unor rochii de ocazie, în acest articol, vă prezentăm câteva modele care cu siguranță vor atrage privirile. 

Întreaga ofertă la rochii de ocazie o găsiți LA ACEST LINK. 

Rochie lunga cu trena si crapatura pe picior. Rochia are bretele subtiri si este accesorizata cu dantela florala in partea superioara. Mai multe detalii și întreaga ofertă la rochii de ocazie găsiți LA ACEST LINK. 

Rochie lunga si eleganta cu decolteu bardot. Rochia este accesorizata cu volanas peste umeri si are decupaje din plasa fina. Mai multe detalii și întreaga ofertă la rochii de ocazie găsiți LA ACEST LINK. 

Rochie lunga si eleganta, de tip sirena. Rochia este confectionata din dantela florala si este accesorizata cu volanas in partea inferioara. Mai multe detalii și întreaga ofertă la rochii de ocazie găsiți LA ACEST LINK. 

Rochie lunga, plina de eleganta, pe o croiala mulata de tip sirena, cu decolteu bardot decorat cu un voal cu perle sintetice atasate. Mai multe detalii și întreaga ofertă la rochii de ocazie găsiți LA ACEST LINK. 

Rochie eleganta de ocazie, accesorizata cu volanas in partea inferioara. Rochia este asimetrica si se inchide la spate cu fermoar. Mai multe detalii și întreaga ofertă la rochii de ocazie găsiți LA ACEST LINK. 

Rochie eleganta de seara, accesorizata cu dantela suprapusa si decolteu adanc in V. Rochia prezinta bretele subtiri si reglabile. Mai multe detalii și întreaga ofertă la rochii de ocazie găsiți LA ACEST LINK. 

Rochie eleganta de seara, accesorizata cu dantela suprapusa si decolteu adanc in V. Rochia prezinta bretele subtiri si reglabile. Mai multe detalii și întreaga ofertă la rochii de ocazie găsiți LA ACEST LINK. 

Rochie midi cu crapatura in fata si accesorizata cu butoni aurii. Rochia are decolteu rotund si umerii decupati, iar manecile sunt lungi stil clopot. Mai multe detalii și întreaga ofertă la rochii de ocazie găsiți LA ACEST LINK. 

Rochie midi stil bodycon, cu maneci trei sferturi. Rochia este perfecta pentru o tinuta office sau una de gala, fiind usor de asortat. Mai multe detalii și întreaga ofertă la rochii de ocazie găsiți LA ACEST LINK. 

Rochie lunga si eleganta cu decolteu adanc in V. Rochia este un model sexy cu spatele gol si crapatura in fata. Mai multe detalii și întreaga ofertă la rochii de ocazie găsiți LA ACEST LINK. 

 

 

Mai multe articole despre:
reduceri black friday oferte black friday 2018