MENIU

Bicarbonatul de sodiu, praful minune pentru frumusețe și sănătate

Bicarbonatul de sodiu, praful minune pentru frumusețe și sănătate

Bicarbonatul de sodiu nu este util doar în bucătărie, ci poate fi face minuni pentru frumusețea și sănătatea ta.

Iată 8 moduri în care poți întrebuința bicarbonatul de sodiu pentru a avea grijă de frumusețea și sănătatea ta:

1. Albirea dinților - Bicarbonatul de sodiu înălbește dinții, însă folosirea excesivă dăunează, deoarece poate irita gingiile. Drept urmare, folosește-l cel mult o dată pe săptămână în loc de pastă de dinți. Partea bună este că rezultatele se văd chiar după prima spălare.

2. Exfoliant – Bicarbonatul de sodiu este un excelent produs de exfoliere și curățare. Tot ce trebuie să faci este să adaugi în loțiunea ta demachiantă o lingură de bicarbonat și să masezi ușor fața, pentru a îndepărta eficient celulele moarte. Dacă ai tenul gras, mai poți adăuga în demachiant și două lingurițe de ovăz. Împreună cu bicarbonatul, ovăzul oferă o curățare profundă și lasă fața netedă.

3. Curățarea periei de păr – Îți poți curăța peria de păr scufundând-o într-un amestec de bicarbonat de sodiu și apă. 10 minute reprezintă un interval suficient, după care îndepărtează reziduurile de păr.

4. Preambul al unei manichiuri de senzație – Bicarbonatul de sodiu exfoliază într-un mod eficient unghiile, așa că freacă-ți-le cu o periuță pe care ai pus bicarbonat înainte de a te da cu ojă. Vei observa cu siguranță efectele.

Citește restul articolului pe Fabuloase.ro

Mai multe articole despre:
sănătate sfaturi frumuseţe bicarbonat de sodiu