MENIU

BICARBONATUL de SODIU, praful magic pentru frumuseţea ta. Cum îl poţi folosi

<p>Beneficii ale bicarbonatului de sodiu</p>

Foloseşti bicarbonatul de sodiu doar în bucătărie? Faci o mare greşeală! Află că bicarbonatul are numeroase beneficii în afara ariei de gătit. Iată câteva dintre minunile realizate cu ajutorul acestei substanţe!

Scrub pentru tot corpul! Da, este posibil, cu doar trei ingrediente simple, printre care, bineînţeles şi eroul nostru, bicarbonatul! Amestecă patru linguri de fulgi de ovăz cu puţină apă caldă şi cu 2 linguri de bicarbonat şi uite asa vei obţine un scrub benefic pentru fiecare părticică din corpul tău, scrie csid.ro

Preludiu pentru manichiură? Freacă-ţi unghiile cu o periuţă îmbibată în bicarbonat pentru o exfoliere a unghiilor ca la carte! Fă asta înainte de fiecare aplicare a ojei şi vei observa imediat efectele!

Scapă de excesul de sebum din părul tău cu un truc cât se poate de simplu! Adaugă o linguriţă de bicarbonat cantităţii de şampon cu care te speli regulat, şi masează bine scalpul. Bicarbonatul are un efect abraziv asupra părului tău şi, astfel, vei obţine un păr mai curat îmediat!

Bicarbonat sau deodorant? Da, ai auzit bine. Patru linguri de bicarbonat amestecat cu aproximativ 10 picături din uleiul tău preferat (iasomie, argan, măsline, jojoba, etc) şi vei obţine deodorantul perfect, lipsit de alte chimicale.