MENIU

Bianca Drăguşanu, însărcinată în şapte luni, este în mare pericol. Ce scrie pe buletinul de analize

Bianca Dragusanu

Gravidă în șase luni, Bianca Drăgușanu este copleșită de problemele de sănătate, dar și de cele personale. Și când gândea că urmează o perioadă de repaus și relaxare, blonda a primit o nouă lovitură. Analizele au relevat și mai multe probleme.

Trombofilia, care i-a pus de atâtea ori în pericol și sarcina și viața, nu este singura problemă de sănătate a Biancăi Drăgușanu. Deși este veșnic cu zâmbetul pe buze când apare în public, lucrurile nu sunt deloc roz în existența ei de viitoare mamă.

Zilele trecute, ultimul set de analize, făcut la cerere după mai multe stări accentuate de rău, a relevat faptul că Bianca suferă și de anemie severă. Medicul care îi monitorizează sarcina i-a prescris de urgență vitamine și minerale în concentrații mari pe care, dacpă nu le va asimila, va ajunge la administrare intravenoasă. Și nici tensiunea nu este în regula. În aceste condiții, medicul i-a impus să reducă ieșirile din casă și să ia o pauză de la activitățile cotidiene. Mai mult, i-a interzis să se deplaseze pe distanțe mari cu mașina sau cu avionul, pentru a preîntâmpina o tragedie, scrie libertatea.ro. 

Mai multe articole despre:
probleme sarcină Bianca Drăguşanu