MENIU

Bebelușul lor nu a deschis ochii nici la o săptămână după naștere. Când l-au privit mai atent, șoc

Doi tineri din China care au devenit părinții unui copil pe care medicii l-au numit ”sănătos” au început să-și pună întrebări când au văzut că bebelușul lor nu deschide ochii nici la o săptămână după naștere.

Mama copilului a mers frecvent la ecografie în timpul sarcinii și a fost în permanență monitorizată de un medic, astfel că era convinsă ca fiul ei urma să fie sănătos.

Când s-a născut, bebelușul a plâns și s-a comportat întocmai ca unul de nota 10. Medicii nu au observat nimic în neregulă cu el, așa că, după câteva zile, l-au lăsat să plece acasă alături de mama sa. 

O săptămână mai târziu, însă, cel mic tot nu deschisese ochii. Când au privit mai atent, părinții au observat că băiatul nu are ochi deloc. Disperați, au mers cu el la un alt medic care le-a spus că suferă de o boală rară din cauza căreia nu are deloc țesut ocular. Acum, cei doi vor să-l ducă pe copil la un control medical amănunțit să vadă dacă suferă și de alte malformații și roagă comunitatea să-i ajute să-l crească astfel încât dizabilitatea sa să nu-i fie o povară, conform mirror.co.uk.

Mai multe articole despre:
ecografie sarcina