MENIU

Bărbaţii au chef de sex în cele mai ciudate momente

Femeile văd sexul ca pe o plăcere vinovată, în timp ce bărbaţii se opresc la cuvântul plăcere. De aceea, femeile nu concep să facă sex când se confruntă cu o problemă delicată. 

În timpul orgasmului eliberăm endorfine, care ameliorează atât durerea fizică (de aceea se spune că e bine să faci sex când te doare capul), cât şi pe cea emoţională.

Endorfinele întăresc organismul în faţa stresului şi sunt un foarte bun remediu antidepresiv, potrivit unica.ro. Doar că de orgasme se bucură mai mult bărbaţii decât femeile.

În timp ce bărbatul este convins că va avea parte de acel pisc de plăcere eliberatoare, femeile nu pot conta pe ea. Aşa că în cazul doamnelor şi domnişoarelor sexul pur şi simplu nu e o soluţie sigură. Unii bărbaţii asociază sexul cu diverse sentimente negative.

Un bărbat nervos poate recurge la sex pentru a scăpa de tensiune. Cum altfel ne-am putea explica popularitatea sexului de împăcare în rândul bărbaţilor? Aşa se explică şi de ce sexul de împăcare este atât de pasional. Dar şi supărările din exterior pot fi ameliorate cu o partidă de sex. 

Mai multe articole despre:
bărbaţi cuplu orgasm