MENIU

Aurelian Temisan implineste azi 43 de ani! Iata cum isi serbeaza ziua de nastere!

Aurelian Temisan implineste astazi 43 de ani, iar ziua de nastere si-o sarbatoreste intr-un mod cu totul si cu totul special, avand parte de numeroase surprize frumoase din partea oamenilor dragi. Ultima parte a zilei o va petrece la Ploiesti alaturi de colegii de la Nationala Artistilor Fotbalisti din Romania cu care se pregăteste să plece la Moscova pentru campionatul mondial Art Footbal 2015.

El a fost sarbatorit deja de band-ul care il acompaniaza, trupa The Funk Society, care i-a pregatit o surpriza frumoasa: o vizionare in premiera a spectacolului “Temisan & Divas” care a avut loc pe 19 mai, la Teatrul Elisabetasi care se va relua in toamna acestui an, alaturi de alte soliste din showbiz-ul romanesc.

De altfel, s-au implinit 20 de ani, de cand Monica si Aurelian formeaza un cuplu si noua ani de la nunta lor.

Si sotia sa, Monica, si fiica sa, Dora, in varsta de 5 ani, il sarbatoresc pe cel mai important barbat din viata lor printr-un moment de familie care se va difuza la Antena1 in cadrul emisiunii Next Star, unde trio-ul, Dora-Davidescu-Temisan vor interpreta o scurta sceneta de teatru.

“Dora nu a mers azi la gradinita, pentru a-l sarbatori pe taticul ei. Ii place sa ii aduca de dimineata cafeaua, asa ca i-am facut cadou doua cani speciale, pe care Dora i le-a daruit lui Aurelian chiar la miezul noptii”, a marturisit Monica, in timp de Aurelian a scris pe pagina sa de Facebook: ” Primul si cel mai important ‘La multi ani!’ primit este cel pe care fiica mea mi l-a cantat, desi la ora 24.00 trebuia sa doarma! Mi-a spus un ‘Te iubesc!’ pe care l-am simtit in toata fiinta mea. Ma uit in sus si ii multumesc Divinitatii!”.

Dupa sarbatorirea zilei de nastere alaturi de familie si prieteni, Aurelian se pregateste pentru un alt moment important: cupa Art-Football, unde Nationala Artistilor (in care solistul joaca pe postul de portar) a obtinut anul trecut, la Moscova, titlul de campioana mondiala. Din Nationala Artistilor care pleaca la Moscova mai fac parte Adrian Enache, Andrei si Kamara (Alb-Negru), Lucian Ghimisi, Adi Robu (model, fost portar la Dinamo), Andrei Mateiu (actor), Marian Iurchevici (campion K1), Cornel Pasat, Paul Gheorge (Trouble Crew), Andi Grasu (Vocea Romaniei), Benjamin Cioanta (reporter RealitateaTV), Ion Andras (Ro-Mania), Jimmy Dub, Rares Varniote (Free Deejays). Acestia vor decola catre Rusia pe 5 iunie alaturi de arbitrul international Florin Chivulete si Presedintele Nationalei Artistilor Fotbalisti (www.nafro.ro) Mihai Lazar (fondator impreuna cu Aurelian Temisan si Gheorghe Gheorghiu), totul sub “bagheta magica” a antrenorului-jucator, Daniel Chirita.