MENIU

Au vrut să facă un gest frumos pentru oamenii străzii. Totul s-a transformat în haos

Gestul umanitar făcut de două tinere din Marea Britanie pentru un cuplu de persoane fără adăpost a fost "răsplătit" într-un mod total neaşteptat.

Louise Elliott şi prietena ei, Becky McSorley, au vrut ca în perioada sărbătorilor de iarnă să le întindă o mână de ajutor celor nevoiaşi. Aşadar, cele două tinere au iniţiat o campanie online de strângere de fonduri.

Cu banii adunaţi, Louise şi Becky au decis să plătească unui cuplu fără adăpost cazarea la un hotel, în perioada Crăciuniului. Mai mult, fetele au cumpărat şi mâncare şi sucuri pentru cei doi, apoi i-au cazat.

"Ne-am simţit foarte bine. Ne-am gândit că am făcut un lucru bun pentru că era frig afară, ploua, iar ei dormeau într-un cort. Când m-am dus să le spun, au fost în al nouălea cer. Ea a început să plângă, era foarte fericită", a povestit Louise.

De o surpriză şi mai mare au avut parte, însă, cele două tinere, după ce cuplul a părăsit hotelul. Când perioada de cazare s-a încheiat, Louise a fost anunţată că cele două persoane au devastat camera: a spart fereastra, au ars covorul cu ţigările, au smuls televizorul de pe perete şi au furat pilota.

"Nu am mai văzut niciodată o cameră care să arate în asemenea hal", mărturisit managerul hotelului.

Mai mult, cuplul a încercat să se decazeze mai devreme, în speranţa că banii plătiţi de Louise le va reveni.

"Am fost foarte furioasă şi m-am simţit prost faţă de personalul hotelului. Eu şi prietena mea ne-am simţit ca nişte fraiere. (...) Îmi pare rău pentru toţi cei care au donat bani", a spus ea în cele din urmă.