MENIU

Au mers la medic să afle sexul copilului, dar s-au îngrozit când au văzut ce avea femeia în burtă

Keri McCartney și soțul ei Chad au fost în culmea fericirii în momentul în care au aflat că vor avea un copil.

Sarcina femeii a decurs fără probleme până în săptămâna 23, când viitoarea mămică s-a dus cu emoție la o nouă ecografie pentru a afla dacă va avea băiețel sau fetiță. Doar că, în momentul în care s-a uitat pe monitor, Keri a observat sub făt o formațiune ciudată, asemănătoare unei bile.

Insistentă, a început să îl întrebe pe doctor ce este aceea și dacă e ceva în neregulă cu bebelușul ei. În cele din urmă, medicii i-au dat tinerei mămici o veste cutremurătoare: copilul avea o tumoră uriașă, care îi punea viața în pericol, deoarece îi bloca fluxul de sânge primit de la mamă.

Singura soluție pentru această situație neplăcută era o operație chirugicală, fără ca sarcina să fie întreruptă. Cu toate că șansa de supraviețuirea era de doar 10%, părinții au decis să riște și să accepte intervenția.

După o operație lungă, care a durat nu mai puțin de patru ore și care a implicat scoaterea și băgarea înapoi în abdomen a copilului, tumoarea a fost îndepărtată.

Keri a născut peste 10 săptămâni și, din fericire, fetița lor a venit pe lume perfect sănătoasă. Cea mică a primit numele de Macie Hope, al doilea prenume traducându-se din limba engleză ca „speranță”.

Sursă: kanald.ro

Mai multe articole despre:
sarcină tumoră ecografie