MENIU

Au fost căsătoriți timp de 60 de ani și au murit la câteva ore unul de celălalt

Au fost căsătoriți timp de 60 de ani și au murit la câteva ore unul de celălalt
Au fost căsătoriți timp de 60 de ani și au murit la câteva ore unul de celălalt

Floreen Hale, în vârstă de 82 de ani, și soțul ei Ed Hale au murit la mai puțin de 36 de ore unul de celălalt, după o căsnicie care a durat nu mai puțin de 60 de ani.

I-a promis că n-o va părăsi niciodată și s-a ținut de cuvânt. Ed Hale în vârstă de 83 de ani, și-a ținut până la capăt promisiunea pe care i-a făcut-o soției sale, cu care a fost căsătorit timp de 60 de ani. 

Floreen Hale și Ed Hale au murit la mai puțin de 36 de ore unul de celălalt, după ce au fost căsătoriți timp de șase decenii. 

Cei doi s-au cunoscut în anul 1952, la o petrecere country, și a fost dragoste la prima vedere. Floreen ieșise atunci cu prietenele ei pentru prima oară după ce primul soți îi murise, cu șase luni în urmă, într-un accident de mașină. 

Fusese implicată și ea în accident, iar medicii i-au spus, în mod greșit, că urma să nu mai poată merge vreodată. Când Ed Hale a cerut-o de nevastă, părinții ei s-au opus, spunând că fiica lor avea nevoie de cineva care să o îngrijească toată viața. Ed Hale le-a promis că urma să fie acea persoană, așa că și-au dat consimțământul până la urmă. 

Au trăit o viață minunată, însă starea lor de sănătate s-a deteriorat abrupt la începutul lunii februarie. Au murit în spital, la mai puțin de 36 de ore unul de celălalt. 

"Tatăl meu a fost un sfânt, a avut grijă de mama toată viața lui. A rămas un gentleman până și-a dat ultima suflare", a povestit Renee Hirsh, fiica bărbatului. 

Mai multe articole despre:
căsătoriţi 60 de ani 36 de ore