MENIU

Au făcut sex în toaleta avionului, crezând că nimeni nu va şti. La final, au avut o surpriză jenantă

Doi îndrăgostiţi care zburau cu un avion al Norwegian Air Shuttle au fost protagoniştii unui moment ciudat. După ce au întreţinut relaţii intime în toaleta avionului, însoţitoarea de zbor le-a dezvăluit "secretul" în faţa tuturor pasagerilor.

Un cuplu care se afla la bordul unui avion Norwegian Air Shuttle a avut parte de un moment stânjenitor la finalul zborului.

Aeronava decolase din Paris şi se îndrepta spre Stockholm. În timpul călătoriei de două ore, doi tineri îndrăgostiţi au decis să aibă parte de o aventură, aşa că au mers la toaletă împreună şi au făcut sex, scrie Daily Mail.

Deşi au crezut că nimeni nu şi-a dat seama, când au ajuns la destinaţie, înainte de debarcare, una dintre însoţitoarele de zbor a ţinut să facă un anunţ sarcastic.

„Am vrea să le transmitem toate cele bune fericitului cuplu care s-a reprodus în toaletă puţin ami devreme”, a spus ea la microfon, spre amuzamentul tuturor celorlalţi pasageri.

Ulterior, un reprezentant al companiei aeriene a confirmat „incidentul”: „Putem confirma că a fost un incident cu doi pasageri în timpul zborului Paris – Stockholm. Deşi ştim cu toţii că Parisul este oraşul dragostei, ne aşteptăm de la pasagerii noştri să se abţină de la un astfel de comportament la bordul aeronovelor noastre”.