MENIU

ASIA EXPRESS. Bianca Drăgușanu, printre concurenții sezonului 2

ASIA EXPRESS. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu, coregrafa Cocuţa, Ana Morodan și Anca Sigartău sunt printre concurenţii din noul sezon Asia Express. 

ASIA EXPRESS. Fiecare pereche va avea la dispoziție un euro pe zi și va trebui să își folosească toate atuurile pentru a găsi cazare, mâncare și transport în două țări cu o cultură complet diferită de tot ce au cunoscut până acum.

ASIA EXPRESS. Bianca Drăgușanu și sora ei, Oana, Ruby și iubitul ei, Adrian, Jojo și Paul Ipate, CRBL și Oase, prietenul lui cel mai bun, Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani, Șerban Copoț și Cosmin Seleși, Ana Morodan și Adrian Teleșpan, Cocuța și Bogdan Boantă, Anca Sigartău și fiul ei, Sofian Abaab sunt cele 9 perechi care au acceptat provocarea „Asia Express” și urmează să intre în competiția ce le poate aduce 30.000 de Euro și titlul de câștigători ai celui mai tare show de aventură din România.

ASIA EXPRESS. Bianca Drăgușanu a ales să ia parte la aventura „Asia Express” alături de sora ei, Oana. Emoțiile sunt mari și încă se gândește cum de a acceptat o asemenea provocare. "Cred că este cea mai mare nebunie pe care am facut-o vreodată în viața mea și dacă până acum câteva zile mi se părea că cel mai greu lucru pe care l-am făcut a fost să nasc, gândul că plec în Asia cu un Euro pe zi mi se pare...fără cuvinte”, a declarat ea, potrivit postului Antena 1.

Mai multe articole despre:
concurenţi Bianca Drăguşanu ASIA EXPRESS