MENIU

Asa te dai de gol! Cum iti dai seama ca cineva tocmai a facut sex

Sexul te calmeaza, te face sa zambesti, sa fii mai voioasa, mai increzatoare, mai sanatoasa, mai intr-o mie de feluri. Dar sunt cateva urme pe care sexul le lasa pe oricine. Uite semnele la care sa fii atenta, ca sa-ti dai seama cand prietenele tale cele mai bune tocmai au facut sex.

Fericirea

Fericirea este primul indiciu la care se gandesc majoritatea oamenilor. Nu e vorba de fericirea aceea pe care ai vrea sa o strigi de pe acoperisul unei cladiri, ci de aceea care se vede in lucrurile mici. Nu ti s-a parut niciodata ca oamenii cu vieti sexuale active sunt mai fericiti decat cei care fac sex ocazional? Acest lucru se datoreaza faptului ca sexul de doua ori pe saptamana te face mai fericita cu 55% (e dovedit de cercetatorii de la Universitatea din Colorado).

Stralucirea

O alta urma foarte des intalnita a sexului este stralucirea de pe chipul femeii. Iar sclipirea aceasta nu e data doar de o privire brusc mai patrunzatoare, ci si de faptul ca efortul fizic ii permite sangelui sa circule cu intensitate mai mare in obraji. Naturaletea aceasta, impreuna cu stralucirea din ochi si vitalitatea de pe chip sunt toate piese care compun puzzle-ul stralucirii de dupa sex.

Zambetul

Zambetul e greu de controlat dupa o partida satisfacatoare de sex. Bine, e mai usor sa iti dai seama ca este un zambet venit de la o partida de sex cand si-l afiseaza la birou, intr-o zi obositoare, pe timp de ploaie, in agitatia din trafic etc. Stii cum se zice: „nimeni nu e atat de fericit, decat daca tocmai a facut sex". Asa ca, daca n-ai facut vreo gluma mortala si aveti mult de lucru, iar colega de birou inca ranjeste, intreab-o mai bine cat din noapte a pierdut cu sexul si pune-o sa-ti povesteasca detaliile fierbinti in pauza de cafea.

Nepasarea

Un aspect mai neplacut este nepasarea pe care o lasa o partida buna de sex in urma sa. Odata ce nivelul endorfinelor a crescut, corpul ei va constientiza mai mult ca niciodata cat de enervante pot fi anumite aspecte ale vietii de zi cu zi. Cu toate acestea, cum tocmai a facut sex, nu ii pasa. Asa ca o vei surprinde pe suspecta satisfacuta zicand „nu-mi pasa ca tipi la mine pentru ca merg prea incet", „nu ma intereseaza ca am scris gresit acolo, oricum va trebui sa corectez de sapte ori". La unele femei, nepasarea e dusa la extreme, facandu-le sa traiasca in colivia lor de zambete si orgasme, fara sa le mai pese, macar pentru o zi, de ceea ce se intampla in jurul lor. Continuarea aici. 

Mai multe articole despre:
null