MENIU

Nimeni nu îi poate ghici vârsta. Câţi ani are, de fapt, bărbatul din această fotografie

Un bărbat din Brooklyn, SUA, este unul dintre puţinii oameni de pe planetă care suferă de panhipopituitarism, adică insuficienţă endocrină a glandei hipofizare. Ce înseamnă aceast lucru? În perioada adolescenţei, Mario Bosco a încetat să mai dezvolte precum un adult.

Acum, americanul în vârstă de 42 de ani este "blocat" în trupul unui băiat de 14, scrie NY Post. Aproape toată copilăria însă, Mario şi-a petrecut-o în spital, unde urma un tratament medicamentos şi era hrănit printr-un tub.

"A fost o experienţă teribilă", a povestit el, mărturisind că nu de puţine ori primea vizitele studenţilor la medicină, curioşi să îi afle "cazul". "Am refuzat, totuşi, să iau hormoni, pentru că am ştiut dintotdeauna că asta ar fi schimbat ceea ce eram", a adăugat acesta.

Aşadar, când starea de sănătate i s-a stabilizat, iar el s-a maturizat, a reuşit să facă din boala sa un avantaj. A început să fie căutat pentru a juca în diverse filme, seriale, emisiuni de televiziune şi spoturi publicitare. Acum, spune Mario, nu regretă absolut nimic.

"Mă gândesc la boala mea ca la o binecuvântare. A deschis foarte multe uşi pentru mine. Am trăit experienţe grozave şi am cunoscut o mulţime de oameni faimoşi", a explicat bărbatul. "Simt că nimic din toate acestea nu s-ar fi întâmplat dacă nu arătam şi nu eram diferit. (...) Nu am absolut niciun regret. În fiecare dimineaţă, când mă trezesc, mă privesc în oglindă şi îmi place ce văd", a mai afirmat Mario Bosco în final.

Recent, bărbatul a lansat şi o carte despre viaţa lui: "From Hopeless to Hollywood".