MENIU

Apariție de colecție. Divele Epocii de Aur, Angela Similea, Dida Drăgan, Corina Chiriac și Stela Enache, împreună pe scenă -FOTO

Apariție de senzație a divelor muzicii ușoare din Epoca de Aur, la un eveniment local. Pe scenă s-au fotografiat împreună, poate pentru prima dată după 1989, Angela Similea, Dida Drăgan, Stela Enache, Corina Chiriac și Marina Voica. Le-a fost alături o altă personalitate emblematică din anii '80 - '90, prezentatorul TV Octavian Ursulescu.

Renumitele voci ale muzicii ușoare s-au reîntâlnit la un eveniment în apropierea Bucureștiului, prilejuit de redeschidera unei case de cultură. 

 

„Dragi prieteni, (...) am participat la redeschiderea Casei de Cultură din Chiajna. (....) Cu această ocazie, m-am revăzut cu dragi colegi invitaṭi la acest eveniment de cultură. Iată câteva momente ...", a scris Corina Chiriac pe paginia ei de socializare.

 

 

Și compozitorul Ovidiu Komornyik, prezent la eveniment și vechi colaborator al Angelei Similea și Didei Drăgan, a postat o serie de instantanee de la eveniment.

 

Pe scenă au mai fost prezenți Stela Enache, Marina Voica, Octavian Ursulescu, Adrian Daminescu și Dana Daminescu, camipana olimpică la judo Alina Dumitru, dar și politicianul și scriitorul Varujan Vosganian.