MENIU

Anticipări Black Friday 2023 la Notino – Ce trebuie să știi înainte de marea zi! (P)

Anticipări Black Friday 2023 la Notino – Ce trebuie să știi înainte de marea zi! (P)

Încă de la începutul lunii noiembrie, Notino vine cu noi oferte la articole de beauty de marcă, pentru că sărbătorește încă de acum Black Friday 2023 în această toamnă.

Acest e-shop considerat cel mai mare din Europa are reduceri speciale la mii de produse originale.

Profită de acest eveniment al anului și vezi acum cele mai avantajoase prețuri la gama sa specială, ce include peste 82.000 de parfumuri, produse cosmetice și de make-up.

Dacă vrei să faci un cadou surpriză unei persoane dragi, poți alege unul din gama Beauty Box cu noutăți pentru acest sezon din an, ce include eșantioane la parfumuri iconice și cosmetice de lux în varianta mini, articole full size și coduri de reduceri la alte produse. 

Descoperă promoțiile Black Friday Notino 2023!

Cu Notino.ro, pasiunea pentru shopping îți va fi recompensată! Prin urmare, nu rata promoțiile Notino Black Friday 2023! Prinde reducerile de până la 30% la mii de produse de marcă, atât în eshop-ul Notino cât și în punctele de vânzare din capitală, din Mega Mall și Promenda Mall!

Descoperă pe Notino ofertele Black Friday în exclusivitate, cu ceva timp înaintea tuturor, la produsele de machiaj profesional și frumusețe, ce includ de pildă gene false de lux la prețuri imbatabile. Notino.ro are reduceri de Black Friday la produsele aduse de la mărci de machiaj premiate, care sunt faimoase pentru produsele inovatoare și foarte accesibile, mai ales acum în luna Noiembrie.

Notino a anunțat deja reduceri mari la parfumuri și cosmetice pentru acest eveniment din an, iar asta se poate vedea chiar aici, printr-un simplu click.

Anticipăm economii uriașe la mărci de renume la parfumuri și multe alte produse de beauty. Dacă vrei să cumperi cadouri de lux pentru cei dragi, la prețuri minime, poți vedea și acum o serie de reduceri mari, de până la 30% la parfumuri și astfel veți putea face super economii.

Ca în fiecare an și în 2023 Black Friday ține mai mult, prețurile fiind reduse semnificativ la produsele de beauty, încă de pe acum. Poți găsi cosmetice de lux originale, de calitate superioară, începând de la machiaj și creme antirid, până la parfumuri și produse de îngrijire a părului. Acestea arată excepțional, au ingrediente atent selecționate, sunt aduse de la cele mai mari mărci de frumusețe din lumea întreagă.

De Black Friday reducerile ajung și la 30% la parfumuri și alte articole de beauty. Găsirea ofertelor de Black Friday este simplă, mai ales cu reducerile exclusiviste deja stabilite pentru întreaga gamă de produse. Dacă ești în căutarea unor produse de beauty super elegante, poți vedea seturile cadou de parfumuri de lux, care ar putea fi surprize ideale pentru oricine. De asemenea și un set cadou cu produse cosmetice în miniatură ar fi o opțiune ideală în ziua de azi, pentru cunoașterea mărcii și testarea produselor, pentru a-ți completa arsenalul de frumusețe și a face și economie la bani.