MENIU

Andra, MESAJ TULBURĂTOR: “S-a stins prea devreme. Vesnică iubire…RIP”

Andra

Andra este una dintre vedetele care şi-au amintit, astăzi, de Laura Stoica. Regretata cântăreaţă ar fi împlinit 47 de ani, iar Andra a postat un mesaj emoţionant pe pagina ei de Facebook.

Andra şi-a emoţionat fanii cu un mesaj postat pe pagina de Facebook. Artista şi-a amintit că în urmă cu 47 de ani s-a născut Laura Stoica, una dintre cele mai mari voci din muzica românească, scrie Libertatea.ro.

"Astăzi Laura Stoica ar fi împlinit 47 de ani. Această stea a venit pe pământ pentru a ne lumina sufletele şi mintea prin cântecele ei superbe, însă s-a stins prea devreme! Am respectat întotdeauna cariera, talentul, munca ei. Am crescut insipirandu-ma din muzica ei, din pasiunea pe care o punea in tot ceea ce realiza. Am admirat-o, am pretuit-o pentru realismul ei, pentru daruire. Istoria muzicii e romanesti ii datoreaza enorm!!! Pe Laura n-o mai putem aduce inapoi. Dar, cu ochii la cer, putem sa-i multumim, macar in gand, macar astazi, pentru mostenirea artistica pe care ne-a lasat-o. Vesnica iubire, vesnicul regret... RIP", a scris Andra pe pagina ei de Facebook.

Mai multe articole despre:
accident Laura Stoica Facebook Andra