MENIU

Ajutoare din natură care sporesc fertilitatea

Dacă nu reușești să rămâi însărcinată din cauza unor probleme de sănătate, află că sunt unele plante ce stimulează fertilitatea. Înainte de a începe un tratament naturist, este foarte important să discuți cu medicul tău de familie.

Plante care reglează echilibrul hormonal

Dacă sterilitatea este cauzată de tulburări hormonale, poți apela la câteva remedii care sporesc fertilitatea, echilibrând secreția de hormoni, estrogenul și progesteronul, necear pentru concepție.

Rădăcină de brusture

Aceasta curăță ficatul de toxine și ajută la echilibrul hormonal. Estrogenul este metabolizat de ficat. Cel care nu ajunge să fie metabolizat circulă liber în organism și produce efecte negative. Excesul de estrogen favorizează apariția nodulilor mamari, chisturilor ovariene și fibroamelor uterine.

Semințe de susan

Despre beneficiile semințelor de susan se știe încă de pe vremea Egiptului Antic, când acestea erau folosite pentru a stârni pasiunea, iar uleiul de susan era folosit în masajul erotic. Bogate în acizi grași Omega 3 și 6, semințele de susan conțin lignani, care ajută la echilibrul hormonal.

Descoperă mai multe plante care îmbunătățesc fertilitatea pe clickpentrufemei.ro.