MENIU

Adolescentă de 13 ani, abuzată de tatăl iubitului ei! Cum a reacţionat băiatul când a aflat

O adolescentă de 13 ani din Marea Britanie a fost violată de tatăl prietenului ei, în timp ce acesta din urmă se afla la magazin.

Paige Marvin este o adolescentă în vârstă de 13 ani care a trecut prin clipe de groază, după ce a fost violată de tatăl iubitului ei.

Bărbatul şi-a trimis fiul la magazin şi a profitat apoi de tânără, pe care a ameninţat-o să nu sufle o vorbă despre ceea ce s-a întâmplat.

Adolescenta a ţinut totul secret, însă pe timp ce relaţia cu iubitul ei decurgea în mod normal şi abuzurile socrului erau tot mai dese.

Paige a rămas în cele din urmă însărcinată, veste care a uimit-o destul de mult, pentru că nu ştie exact cine e tatăl copilului.

În cele din urmă, adolescenta i-a povestit totul mamei ei, iar testele ADN au dezvăluit că tatăl copilului era fiul abuzatorului. Cu toate acestea, iubitul lui Paige a renunţat la relaţia lor, scrie The Sun.

Deşi în primă fază anchetatorii nu au avut suficiente dovezi pentru a-l condamna pe cel care a abuzat de tânăra fată, acesta a dezvălui totul într-un final şi a fost condamnat la închisoare.

Mai multe articole despre:
viol abuz sexual adolescentă violată