MENIU

Adevărul despre despărțirea Mădălinei Ghenea de Matei Stratan

Mădălina Ghenea și Matei Stratan nu mai formează demult un cuplu, însă niciunul dintre ei nu a declarat nimic oficial în acest sens. Totuși, surse apropiate celor doi au precizat că relația dintre ei s-a deteriorat de mai multă vreme. 

Surse din preajma cuplului au declarat pentru Wowbiz că între cei doi s-a produs o ruptură înainte de evenimentul din familie la care a participat Matei cu o altă femeie. 

“Ei sunt separați de mai bine de o săptămâna! Mădălina a plecat de acasă în urma unui dispute verbale mai aprinse cu Matei și a motivat că vrea să stea singură o perioadă! Nu definitiv! Totuși, în momentul în care în presă au apărut informații că bărbatul s-ar fi dus la nuntă Roxanei cu o altă femeie, ea a luat foc și s-a supărat rău de tot pe afacerist! S-a simțit umilită și i-a spus că, acum, îi trebuie mult timp de gândire pentru a luă o decizie în privință întoarcerii în locuința lor!”, au dezvăluit apropiații celor doi!
Pe de altă parte, Stratan încearcă să o convingă pe Ghenea că el a fost singur la evenimentul din familie, nicidecum cu o altă reprezentantă a sexului frumos la braț!


Mai multe articole despre:
cuplu relaţie Mădălina Ghenea matei stratan