MENIU

Adaugă ASTA în cafea ca să arzi calorii toată ziua - topește rapid kilogramele în plus

Adaugă ASTA în cafea ca să arzi calorii toată ziua

Cafeaua nu este doar o băutură caldă și delicioasă pe care o bei dimineața, ci are și nenumărate beneficii asupra sănătății. Cafeina îți stimulează metabolismul dimineața, iar consumul moderat te ajută să îți păstrezi sănătatea inimii și te protejează de multe boli.

Pentru a spori aceste beneficii, poți adăuga doar 3 ingrediente, care te vor ajuta să arzi rapid caloriile.

Iată care sunt acestea:

Ulei de cocos

Uleiul de cocos este o grăsime în esență, însă o grăsime sănătoasă! În timp ce majoritatea grăsimilor conțin acizi grași, cei ai uleiului de cocos sunt metabolizați diferit. Aceștia sunt trimiși direct către ficat din sistemul digestiv, unde sunt folosiți pentru energie, nu depozitați în straturile de grăsime din corp. Uleiul de cocos intensifică astfel metabolismul, iar grăsimea este arsă mult mai rapid.

Scorțișoară

Scorțișoara este cunoscută încă din cele mai vechi timpuri pentru proprietățile sale medicinale. Aceasta conține antioxidanți și are proprietăți antiinflamatoare, care te ajută să lupți împotriva infecțiilor și inflamațiilor existente în corp. De asemenea, acest ingredient reduce nivelul de zahăr din sânge și instalează mai rapid senzația de sațietate, ceea ce provoacă pierderea kilogramelor în plus. Scorțișoara determină metabolismul să folosească zahărul pentru energie, iar în acest mod acizii grași nu se mai depun.

Miere

În mod normal, pentru a digera zahărul, organismul folosește vitaminele și mineralele depozitate, esențiale pentru dizolvarea grăsimilor, reducând această cantitate necesară. Mierea conține de fapt nutrienți, printre care se numără și fier, sodiu, potasiu, fosfor, zinc și calciu, astfel încât procesul de digerare este echilibrat.

Mierea mai este și o sursă bună de vitamine și poate crește nivelul de colesterol bun din corp, ajutându-te să duci o viață mult mai activă și sănătoasă și să slăbești mai ușor. 

Mai multe articole despre:
cafea cafea slabit cafea scortisoara