MENIU

Ada Condeescu împreună cu regizorul Steve Mcqueen la Gala Premiilor Academiei Europene de Film

Ada Condeescu l-a cunoscut pe regizorul Steve McQueen si pe actrita Liv Ullmann la Gala Premiilor Academiei Europene de Film care a avut loc acum cateva zile la Riga, in Letonia. Actrita romanca de 26 de ani cu un palmares cinematografic international a fost invitata de Academia Europeana de Film sa inmaneze alaturi de Barry Atsma premiul pentru “European Discovery Fipresci 2014” si “Best Short 2014”.

“Au fost 3 zile minunate. L-am cunoscut pe regizorul Steve McQueen si a fost o bucurie imensa pentru mine. Liv Ullmann a fost si ea invitata si am fost fericita sa-i pot spune cat de multi oameni au crescut in Romania cu filmele in care ea a jucat. Ziua de sambata a fost un maraton, am repetat de dimineata si pana dupa amiaza apoi ceremonia si dupa, petrecerea”, povesteste actrita care a purtat la Gala si pe covorul rosu al ceremoniei o tinuta apreciata semnata de Maria Lucia Hohan.


“Cea mai puternica emotie pe care am simtit-o a fost inainte de a intra pe scena. Aveam un ecran mare pe culoarul de intrare spre scena unde se derula totul live. A inceput clipul montat al filmelor nominalizate pe valsul lui Shostakovich no.2. Am inchis ochii si am simtit toata vibratia salii si a muzicii. A fost cel mai frumos moment al acestor zile”, marturiseste Ada care a mai fost in lumina reflectoarelor celui mai important eveniment de film european ca protagonista a filmelor “Eu cand vreau sa fluier, fluier” si “Loverboy” nominalizate la categoria “Cel mai bun film de debut” in 2010 si 2011.

 

Mai multe articole despre:
Ada Condeescu