MENIU

Acuzație ORIBILĂ lansată de Silviu Prigoană la ADRIANEI BAHMUȚEANU. Asta pune capac la toate

Liniştea din familia Prigoană s-a dus pe apa sâmbetei... Deşi toată lumea credea că armonia a început să domnească în cuplul Bahmu-Prigoană, iată că lucrurile merg din rău înspre mai rău.

Afaceristul ne-a mărturisit că, ieri-dimineaţă, Adriana s-a întors, din nou, în căminul conjugal în stare de ebrietate, iar relaţia lor este una toxică.
 
În urmă cu câteva zile, Bahmu mărturisea că lucrurile dintre ea şi soţul ei se îndreaptă spre un făgaş normal, dar afaceristul are o altă părere. "E o vrăjeală de-a ei de presă. Azi-dimineaţă a ajuns la cinci acasă, beată. Noi nu avem o relaţie de familie. Ea pleacă ori când vrea, vine când vrea, eu nici nu o mai bag în seamă. E tolerată că e mama copiilor mei. La o săptămână după ce toată lumea a aflat că nu îmi primesc soţia în casă deoarece ajunge la patru dimineaţa beată şi tot ea cheamă poliţia, s-a întors din nou în aceeaşi stare. Am fost acum la poliţie. Am depus imaginile de astăzi şi cele de atunci, că ea mi-a făcut plângere. Am dovada cu înregistrări video că Adriana ajunge acasă beată la cinci dimineaţa", ne-a precizat Silviu Prigoană.
 
Mai multe, pe ziarulring.ro.
Mai multe articole despre:
Silviu prigoană Adriana Bahmuţeanu