MENIU

Accesorii chic de sezon: Cum accesorizezi rochiile de vară (P)

Accesorii chic de sezon: Cum accesorizezi rochiile de vară (P)

Cel mai purtat articol vestimentar pe timpul verii este rochia, care se poartă atât cu pantofi cu toc, cât și cu modele sport, confortabile. Din fericire, indiferent de rochia pe care o porți în sezonul cald, există o serie de accesorii cool și moderne, care te ajută să pui în evidență o ținută aparent banală.

Vrei să știi care sunt modelele de rochii confortabile și versatile pentru care poți opta în lunile de vară și cum le poți accesoriza corect? Ține cont de sugestiile noastre, din articolul de mai jos!

Rochia de vară cu umerii goi

Din dressingul tău nu trebuie să lipsească rochia cu umeri goi, ideală pentru perioada verii. Acest model este inspirat din stilul boho-chic, fiind indicată în special pentru ținutele de vacanță. Optează fie pentru o rochie scurtă cu umerii goi, fie pentru o rochie foarte lungă, cu detalii în partea de jos.

În ceea ce privește încălțămintea, alege o pereche de teniși sau pantofi și balerini de damă, dacă ai nevoie de o ținută mai elegantă, de seară. Accesoriile nu trebuie să lipsească din această compoziție! Folosește cercei mari, metalici, brățări din lemn sau un colier statement, care să atragă atenția. Acest look poate fi completat și de tatuaje metalice temporare, plasate pe brațe, ce arată impecabil pe o piele bronzată.

Rochia de vară din dantelă

Printre elementele must have ale verii se numără și rochia din dantelă, disponibilă în diferite culori. O rochie din dantelă, indiferent de culoare, îți oferă un aer feminin și romantic, ideal pentru vară. Poate fi purtată atât în ținutele de zi, cât și în cele de seară și se accesorizează cu sandale cu platformă, o pereche de ochelarii cool, o geantă tip coș și bijuterii minimaliste.

Alege modelul care te avantajează cel mai mult, iar în cazul rochiilor din dantelă de seară, achiziționează un model elegant, maxi.

Rochia de vară maxi

Rochia maxi, lungă, este foarte comodă și ușor de purtat în lunile de vară. Dacă vrei să te plimbi prin oraș și ai nevoie de o ținută casual, nu vei avea nevoie decât de o rochie maxi, albă sau bej, pe care să o asociezi cu o pereche de sandale cu talpă joasă. Un alt accesoriu de efect pentru acest ansamblu este pălăria de soare și bijuteriile aurii sau argintii, delicate. Siragurile de mărgele se potrivesc la fel de bine, alături de o geantă de tip clutch, în nuanțe metalice.

Rochia clasică albă

Pentru că vara este anotimpul cel mai călduros din an, este indicat să lași deoparte culorile închise, precum negru, bleumarin sau maro. Optează, în schimb, pentru o rochie clasică albă, opțiunea perfectă pentru evenimentele de zi sau seară. Un model des căutat de femei este dat de rochia cu croiala în A, care oferă un look modern și interesant.

Rochia albă clasică poate fi pusă în valoare de accesorii în nuanțe metalice, ce vor evidenția și tenul bronzat. Totodată, bijuteriile aurii completează perfect un look de vară. Dacă vrei să oferi ținutei o pată de culoare atunci când porți o rochie albă, alege accesorii în nuanțe vesele de roz, galben sau verde.

Porți o rochie albă, scurtă? Poartă o pereche de sandale cu toc nude, care creează impresia de silueta alungită. Balerinii și sandalele fără toc pot fi purtate de o femeie înaltă, indiferent dacă rochia este scurtă sau lungă.

Accesoriile la modă pentru vară încep cu ochelarii de soare, încălțămintea comodă, bijuteriile de tot felul și gențile de rafie sau din material textil. Nu uita nici de pălăriile din paie, care te ajută să conturezi o ținută boho-chic ce va atrage toate privirile!

Mai multe articole despre:
balerini rochie de vara rochie umeri goi