MENIU

A vrut să spele PISICA în chiuveta din bucătărie. Au urmat scene DE GROAZĂ - VIDEO

Dorința unei femei de a-și spăla pisica în chiuveta din bucătărie s-a transformat într-o scenă hilară, dar și traumatizantă pentru felina luată prin surprindere. De altfel, specialiștii recomandă ca îmbăierea pisicilor să se facă după o pregătire prealabilă, pentru că acestora le este frică, instinctiv, de apă.

Filmarea distribuită pe rețelele de socializare a stârnit numeroase comentarii, unele amuzante, altele critice, pentru că stăpâna pisicii lasă impresia că nu a citit nimic despre cum se spală o felină înainte de a se apuca de treabă.

Rezultatul a fost un animal vizibil traumatizat și dezastru în bucătărie. Biata pisicuță a smuls chiar și o perdeluță din perete, în încercarea se a se agăța de ceva care să o salveze de apă.

 

 

 

Veterinarii și specialiștii în comportamentul felinelor recomandă ca acestea să fie spălate cât mai rar, mai ales dacă nu au părut foarte lung și nu stau mult în afara casei. În astfel de situații, sunt de preferat peria sau pieptenele

Chiar și atunci când animalul este murdar, este bine să încercați mai întâi să-l curățați cu o cârpă umedă și doar dacă nici așa nu obțineți rezultatul dorit, puteți încerca o baie. Foarte important este să folosiți cosmetice speciale pentru pisici.

 

Mai multe articole despre:
pisica la spalat pisica in chiuveta