MENIU

A vrut să-şi lege centura de siguranţă din avion, dar ceva jenant s-a întâmplat. Finalul, uluitor

O femeie din Marea Britanie a reuşit să slăbească peste 80 de kilograme, după ce, din cauza greutăţii sale, a fost pusă într-i situaţie extrem de jenantă.

Julia Spence are 40 de ani, iar până nu demult cântărea peste 160 de kilograme. Femeia a tot amânat, ani de-a rândul, începerea unei cure de slăbire şi a unui program de exerciţii fizice, însă un incident jenant a determinat-o să facă pasul cel mare.

În timpul unei călătorii cu avionul, Julia a constatat că centura de siguranţă nu o cuprinde.

"Eram în avion, urma să zburăm spre Cipri, iar ceva oribil s-a întâmplat. Am încercat să mă aşez, dar nu puteam pentru că centura de siguranţă nu mă cuprindea. A fost teribil. M-am simţit foarte umilită", a povesti ea. "Însoţitorii de zbor au căutat o centură de siguranţă mai lungă şi mi-au schimbat-o pe cea iniţială. A fost umilitor. Cineva a strigat: 'e o grăsană aici, care nu are loc în scaun'. Nu o condamn. Dar am ştiut din punctul acela că nu mai pot continua aşa", a adăugat ea.

Aşadar, Julia a început o dietă foarte ruguroasă, care a avut rezultatele scontate. Acum, femeia cântăreşte 80 de kilograme, scrie The Sun.

"E foarte ciudat să ştiu că acum merg pe stradă şi am doar jumătate din greutatea pe care o aveam înainte. Sunt atât de mulţumită!", a afirmat Julia în final.