MENIU

A vrut să le facă o farsă părinţilor, dar totul a escaldat. "N-aş vrea să fiu în pielea lui"

Un adolescent din Germania a alertat poliţiştii dintr-un motiv incredibil: nu îi plăcea muzica pe care părinţii lui o ascultau în maşină.

Adolescentul şi părinţii lui se aflau în maşină, pe o autostradă din din apropiere de Kaiserslautern. La un moment dat, nemulţumit de muzica veche pe care părinţii lui o ascultau, băiatul a scris pe o foaie "AJUTOR", dar şi numărul maşinii, apoi a aruncat coala pe fereastră.

Un alt şofer care se afla în spatele lor a observat totul, aşa că a tras pe dreapta pentru a recupera hârtia aruncată de adolescent. Imediat ce a citit mesajul, bărbatul a alertat poliţia, relatează The Mirror.

Aşadar, la scurt timp, oamenii legi au oprit maşina respectivei familii, crezând că băiatul fusese răpit. După câteva întrebări şi percheziţionarea automobilului, poliţiştii au înţeles că nu fusese vorba decât de o farsă.

"A fost o mică neînţelegere, dar totul a devenit limpede imediat, iar ei au putut să-şi continue drumul. Totuşi, n-aş vrea să fiu acum în pielea adolescentului", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei.