MENIU

A pierdut trenul spre casă, dar asta i-a schimbat viaţa pentru totdeauna. "Nu mi-a venit să cred"

Un tânăr muzician din Italia a devenit celebru datorită unei întâmplări banale.

Emanuele Fasano se afla în gara din Milano, când s-a petrecut totul. După ce a pierdut trenul spre Roma, acolo unde familia lui locuieşte, tânărul în vârstă de 21 de ani a început să se plimbe. Aşa a observat un pian, aflat în sala de aşteptare, la care oricine dorea putea să-şi testeze sau demonstreze talentul.

Fără să stea prea mult pe gânduri, Emanuele şi-a pus degetele pe clape şi a început să cânte. În doar câteva minute, în jurul lui s-au adunat zeci de oameni. Întâmplător, printre aceştia se afla şi producătorul italian de televiziune Alberto Simone. Impresionat, acesta din urmă a scos telefonul şi a înregistrat totul. Mai târziu, clipul a fost postat pe contul său de pe o reţea de socializare, unde a devenit viral.

Filmuleţul a fost vizualizat de peste 3,3 milioane de persoane şi a fost redistribuit de peste 70.000 de ori, scrie The Local.

Mai mult, pianistul a fost contactat de două publicaţii care i-au cerut interviuri, a fost invitat să cânte la o gală televizată, ba chiar a primit propunerea de a concerta în Londra.

Emanuele Fasano s-a declarat complet surprins şi copleştit de toată atenţia acordată în urma acestei întâmplări.

"Când am văzut câte vizualizări are filmuleţul, nu mi-a venit să cred. Care este visul meu? Să trăiesc din muzică", a mărturisit tânărul.