MENIU

A pierdut rapid în greutate după ce a băut zilnic câte un pahar din acest suc, timp de două luni

Un studiu realizat la Universitatea din Taiwan a descoperit că sucul de roșii poate crește în mod semnificativ rezultatele de pierdere în greutate. Studiul a implicat femei de diferite vârste, naţionalitate şi greutate, cărora li s-a dat câte un pahar 250 ml de suc de roşii în fiecare zi, timp de două luni.

Rezultatele au fost uimitoare și au arătat că toți subiecții care au luat parte la studiu au pierdut excesul de grăsime şi au dat jos kilogramele în plus.

Ce a fost cel mai surprinzator a fost faptul că subiecții studiului nu au fost nevoiţi să facă modificări ale stilului de viaţă sau dietei, și au văzut primele rezultate în câteva zile, scrie Daily Mail, citat de i-lady.ro.

Femeilor li s-au luat probe de sânge la începutul și la sfârșitul studiului. Rezultatele de la sfârşitul studiului au arătat o scădere substanțială a nivelului de colesterol precum şi un conținut sporit de licopen, un agent anticancerigen puternic găsit în tomate. Toate acestea implică faptul că băutură este extrem de benefică pentru sănătate.

Mai multe articole despre:
greutate kilograme suc de roşii