MENIU

A intrat într-un magazin să-şi cumpere nişte haine. Ce s-a întâmplat acolo i-a schimbat viaţa

O adolescentă din Marea Britanie a trecut printr-o transformare uluitoare, după ce la vârsta majoratului ajunsese să cântărească 100 de kilograme.

Ca mulţi alţi tineri de vârsta ei, Lisejda Kurti obişnuia să mănânce multe produse fastfood, dulciuri, chipsuri şi să bea des sucuri carbogazoase. Aşa se facă că la doar 18 ani, cântărea nu mai puţin de 100 de kilograme.

"Întotdeauna am avut probleme cu greutatea. Ajunsesem la un punct în viaţa mea, când acest lucru îmi afecta întreaga viaţă - perpectiva asupra viitorului, educaţia, încrederea în sine şi, mai ales, sănătatea", a povestit ea.

Într-o zi însă, o întâmplare bizară i-a schimbat complet viaţa, scrie The Sun.

"Eram într-un magazin de îmbrăcăminte şi am văzut o femeie în coluţul celălalt şi m-am gândit 'Doamne, sper să nu ajung niciodată să fiu atât de grasă', fără să-mi dau seama că, de fapt, mă uitam la propria reflexie. Când mi-am dat seama că 'femeia' eram, de fapt, eu, o tânără de 18 ani, am ştiu că nu mai pot continua aşa", a mărturisit adolescenta.

Aşadar, cu mult sport, efort şi o alimentaţie echilibrată, Lisejda a ajuns în cele din urmă să slăbească. Acum, fata are doar 57 de kilograme şi este hotărâtă să nu reviă niciodată la vechiul stil de viaţă.