MENIU

A intrat în celulă să-i ia interviu unui deținut periculos. Ce a urmat e șocant. "Nu-mi revin"

O jurnalistă BBC care făcea un reportaj din închisorile din Marea Britanie povestește o experiență marcantă prin care a trecut.

Realizatoarea TV a mers într-un penitenciar în care erau închiși unii dintre cei mai periculoși deținuți, cei mai mulți dintre ei cu probleme psihice, conform mirror.co.uk.

După îndelungi negocieri cu reprezentanții închisorii a primit aprobare să intre în celula unuia dintre aceștia pentruun interviu.

După ce i-a descris cum și-a atacat victima, bărbatul i-a spus jurnalistei că poate ”ghici” multe despre gândurile unui om și despre cât de veselă sau tristă i-a fost ziua respectivă doar după modul în care este îmbrăcat și după cum stă așezat la finalul zilei.

Curioasă, jurnalista l-a rugat să ghicească informații despre ea.

”Ești puțin tensionată... Nu sunt o amenințare. "Ai pantaloni închiși la culoare. Ai ghete închise la culoare. Șireturile tale sunt foarte strâns legate; pantalonii tăi sunt închiși la culoare, așa că ai început astăzi cu un scop precis”.

"Cămașa ta e ... mai relaxată. Nu este o culoare puternică, e genul 'Să vedem cum va decurge ziua, o să fac asta, dar vom vedea cum merg lucrurile' ", i-a spus deținutul. Femeia susține că a ghicit întocmai aceste detalii despre ea.

Mai multe articole despre:
închisori penitenciare