MENIU

A găsit o reţetă de mâncare pe Facebook şi a decis să o încerce. Ce s-a întâmplat e incredibil

O pensionară din Manchester şi-a distrus bucătăria după ce a încercat să gătească o reţetă citită pe Facebook.

Suzanne Dale, în vârstă de 66 de ani, a găsit pe Facebook o reţetă de brânză prăjită şi a decis să o încerce. În respectiva postare de pe reţeaua de socializare se preciza că preparatul respectiv poate fi realizat cu ajutorul toaster-ului, dar că aparatul trebuie aşezat pe o parte, şi nu în picioare, aşa cum se foloseşte în mod normal.

Femeia a urmat întocmai instrucţiunile de pe Facebook, însă la câteva secunde după ce pornit toaster-ul, din acesta a început să iasă fum şi apoi a luat foc, scrie Daily Mail.

"M-am gândit 'hai să încerc şi eu asta'. Nu ştiu exact de ce, pentru că am un grătar şi tot ce mai e nevoie pentru a face brânză prăjită", a povestit Suzanne. "Am crezut că, poate, e o metodă mai rapidă", a adăugat ea.

Mai multe obiecte din bucătărie au fost cuprinse de flăcări, pompierii având nevoie de aproape 30 de minute pentru a stinge focul.

Ulterior, SUzanne i-a avertizat pe internauţi în legătură cu respectiva "reţetă": "Nu încercaţi aşa ceva acasă".

De asemenea, resprezentantul Pompierilor din Manchester le-a atras atenţia tuturor că aparatele electrocasnice trebuie utilizate doar aşa cum este recomandat de producători.