MENIU

A găsit în tren o felicitare de Crăciun ruptă. A lipit bucățile de hârtie, apoi a început să plângă

Un bărbat tocmai își ocupa locul în tren, moment în care a zărit sub scaunul vecin o felicitare de Crăciun ruptă. Împins de curiozitate, acesta a ridicat bucățile de hârtie și a început să le pună cap la cap.

Când a reușit să reunească toate bucățile din felicitare, bărbatul a descoperit un mesaj sfâșietor. Fragmentele de hârtie împrăștiate pe jos conțineau mesajul către o persoană necunoscută în care i se cerea să se oprească din băut și să apuce pe drumul cel bun.

Mesajul de pe felicitare suna așa:

”Să ai un Crăciun fericit!. P.S. Încetează să mai bei, apelează la ajutor. Lucrurile rele li se întâmplă oamenilor buni. Dar felul cum reacționezi la aceste lucruri te definește. Întotdeauna ai de ales. Există lucruri mai bune pentru tine, dar decizia e în mâinile tale, e responsabilitatea ta”.

Pasagerul, care călătorea spre Melbourne, Australia, a început să plângă gândindu-se la persoana căreia i-a fost adresată felicitarea. Copleșit de mesajul transmis, a dedus că aceasta a fost părăsită din cauza viciului său, chiar în prag de Sărbători.