MENIU

A fost declarat mort în urmă cu cinci ani, dar acum ceva incredibil s-a întâmplat."El este"

A fost declarat mort în urmă cu cinci ani, dar acum ceva incredibil s-a întâmplat."El este"

Un medic spaniol, declarat mort de autorităţi în anul 2010, a fost descoperit recent, trăind într-un cort, într-o pădure din Toscana.

Carlos Sánchez Ortiz de Salazar, acum în vârstã de 47 de ani, a dispărut de acasă, din Sevilia, în 1996, după o îndelungată luptă cu depresia. Dupã 14 ani de căutări şi anchete, bărbatul a fost declarat mort de autorităţile spaniole.

În urmă cu câteva săptămâni, însă, spanionul a fost găsit într-o pădure din Toscana, de către doi culegători de ciuperci, scrie The Local.

Oamenii au văzut mai întâi câteva gunoaie, apoi au observat şi cortul în care Carlos locuia.

"Sunt spaniol, numele meu este Carlos şi locuiesc aici din anul 1997", le-a spus bărbatul. "Nu vreau să mai trăiesc printre oameni: acum, că m-aţi găsit, va trebui să o şterg de aici", a adăugat el.

Mai mult, pentru a-şi dovedi identitatea, acesta le-a arătat celor doi culegători vechiul lui paşaport. Oamenii au reuşit să fotografieze documentul cu telefonul, apoi au anunţat autorităţile.

Între timp, însă, Carlos şi-a strâns lucrurile şi a fugit, astfel că atunci când poliţia a sosit la faţa locului, spaniolul a fost de negăsit.

Familia lui Carlos a fost şi ea anunţată că acesta e în viaţă şi au confirmat identitatea sa cu ajutorul fotografiei din paşaport.

"El este. Este Carlos al nostru. E în viaţă, iar acesta e cel mai important lucru", a spus mama sa. "Îi respectăm dorinţa şi libertatea, dar nu ne vom lăsa până când nu îl vom putea îmbrăţişa încă o dată, chiar dacă va fi pentru ultima oară", a adăugat femeia.

Căutările au fost reluate, dar deocamdatã Carlos nu a fost găsit.

Mai multe articole despre:
pădure om