MENIU

A fost dată dispărută în urmă cu 10 ani. Acum a fost găsită într-un loc total neaşteptat

O tânără din Hengdian, China, a fost găsită după un deceniu în care a fost dată dispărută. Spre surpriza părinţilor, fata se afla la doar 160 de kilometri distanţă de casă.

Xiao Yun a fost dată dispărută în 2005, pe când avea doar 14 ani. După o ceartp cu mama ei, adolescenta plecase de acasă şi nu se mai întorsese.

În ciuda eforturilor autorităţilor de a o găsi, nimeni nu ştiut ce s-a întâmplat cu ea, iar părinţii au ajuns să creadă că fiica lor a murit. Recent însă, ceva neaşteptat s-a întâmplat. Xiao a fost găsită într-un Internet Cafe aflat la doar 160 de kilometri distanţă de casă.

Totul a ieşit la iveală după ce, de curând, poliţiştii au prins-o pe tânără folosind un buletin fals. Chestionată fiind, chinezoaica le-a mărturisit oamenilor legii adevărata sa identitate.

Xiao a povestit că în tot acest timp a reuşit să-şi câştige existenţa lucrând ocazional în diverse cafenele, dar că de cele mai multe ori s-a bazat doar pe hrana oferită de alţii. În timpul zilei, fata "locuia" într-un Internet Cafe, unde juca diverse jocuri video, scrie Huffington Post.

Deşi iniţial a refuzat să-şi întâlnească părinţii, în cele din urmă Xiao a acceptat să se întoarcă acasă.

Pe de altă parte, tânăra a fost amendată cu 156 de dolari pentru utilizarea buletinului fals.