MENIU

A descoperit poza unei fete pe internet și s-a îngrozit să vadă că e făcută în baia lui

Mark Kowalczyk se uita într-o zi pe Twitter când a dat peste o tânără de 19 ani, Jenna Zagrodniczek. Profilul ei arăta la fel ca orice alt profil al unei fete de vârsta ei, până când Mark a văzut ceva care l-a uimit despre camera în care stătea fata într-o poză foarte vizibilă pe profilul ei.

După ce a rămas fără cuvinte pentru o secundă, a înțeles că Jenna stătea chiar în baia lui! Deși nu a întâlnit-o pe Jenna niciodată, ea a reușit cumva să își facă un selfie perfect în oglinda casei lui! El era sigur că era baia lui fiindcă un coleg de cameră își uitase lucrurile acolo. E de înțeles că Mark a fost puțin confuz referitor la întreaga situație și a decis să arate ciudățenia tuturor cunoștințelor lui de pe Twitter.

Unii spun că acesta este unul dintre cele mai ciudate mistere ale epocii noastre! După ce postarea lui Mark a câștigat ceva atenție, Jenna a aflat de toată povestea printr-o prietenă. Apoi, totul a devenit și mai ciudat după ce ea a postat o a doua poză la care a adăugat textul: ,,Am fost și pe prispa ta”.

În final, Mark a declarat pentru Buzzfeed News, explicând întreaga situație: ,,Am presupus că pozele au fost făcute într-una din nopțile în care am dat petreceri la mine acasă”, ambii merg la aceeași universitate, așa că avea sens.

Dar ce a avut Jenna de spus despre tot acest mister? Se pare că fata chiar a fost în baia lui Mark: ,,Când am intrat în baie am simțit nevoia să fac o poză în oglindă și să o postez mai târziu..

Mai multe articole despre:
fotografie baie social media