MENIU

A deschis uşa şi a intrat în clasă. Când a văzut ce fac elevii, învăţătoarea a înmărmurit

Un moment extrem de emoţionant s-a petrecut recent la o şcoală din Los Angeles. O educatoare a a fost cerută în căsătorie de iubitul ei chiar în faţa copiilor şi cu ajutorul lor.

Când a decis să-şi ceară iubita de soţie, Samuel Nalbandian a ştiut că trebuie să plănuiască ceva special. Ştiind cât de mult îşi iubeşte Jennifer micii elevi, bărbatul a decis că aceştia trebuie să-i fie alături.

Aşadar, cu ajutorul celorlalte învăţătoare, copiii au fost pregătiţi: li s-a explicat ce se va întâmpla şi le-au fost oferite nişte cartonaşe cu litere, care împreună formau întrebarea: "vrei să fii soţia mea?". A doua zi, dimineaţa, când Jennifer a intrat în clasă, a fost invitată iniţial să urmărească un scurt filmuleţ. Apoi, cei mici au ridicat cartonaşele, iar în acelaşi moment, Samual a intrat şi i-a oferit inelul de logodnă. Tânăra a spus "Da!", scrie Huffington Post.

"Chiar nu am vrut să îmi sărut iubitul în faţa elevilor mei, dar sigur că am fost încurajată de cei din jur să fac asta şi am făcut-o. Copiii au fost adorabili. Au fost extrem de încântaţi şi entuziasmaţi, dar unii dintre ei şi-au acoperit ochii atunci când ne-am sărutat", a povestit ea amuzată.

"După ce am făcut câteva poze, au început să ţopăie şi să mă îmbrăţişeze, iar în zilele ce au urmat unii dintre ei mi-au pregătit felicitări şi mici cadouri lucrate de ei. Pentru o persoană care nu e aşa uşor de surprins, precum sunt eu, recunosc că a fost o zi incredibilă. Nu voi uita niciodată asta. Şi sunt sigură că nici elevii mei nu o vor face", a adăugat Jennifer în final.