MENIU

“A dat jos” câteva kilograme în 30 de secunde. A dovedit că frumuseţea de pe internet este falsă

Amelia Smith, o britanică ce militează pentru naturalețea feminină, le-a arătat tuturor pe contul ei de Instagram cât de repede și ușor se pot falsifica rezultatele curelor de slăbire pe internet. 

Pe contul ei de pe rețeaua de socializare, Amelia Smith a publicat mai întâi o imagine în care poartă colanți modelatori. Datorită lor, pare că are o talie minusculă, abdomenul plat și copase subțiri. Apoi, s-a pozat cu aceiași colanți lăsați lejer. Formele ei voluptuoase ies la iveală în acest al doilea cadru.

“Aceeasi față, aceeași zi, aceeași oră. Nu un ÎNAINTE și un DUPĂ. Nu o pierdere în greutate, nu o promovare a vreunei diete sau a vreunui produs de slabire“, a scris Amelia.

Acum, Amelia duce un stil de viață normal și spune că se simte eliberată după fiecare sesiune foto în lenjerie intimă pe care le face pentru contul de Instagram.

“Suntem atât de orbiți de perfecțiune încât nici nu mai știm cum arată un corp de femeie obisnuita”, a spus tânără de 23 de ani care a specificat că s-a confruntat cu mari probleme de sănătate din dorință de a arată că modelele pe care le vedea în media.

Mai multe articole despre:
greutate cură de slăbire kilograme