MENIU

A angajat o mamă surogat să-i nască copilul. Ce a făcut bărbatul după ce a aflat că va avea tripleți

Un american care a plătit o mamă surogat să-i nască copilul a înmărmurit când a aflat că aceasta este însărcinată cu tripleți și i-a cerut să avorteze unul dintre fetuși pentru că l-ar ruina financiar creșterea celor trei copii.

Bărbatul, originar din Georgia, a plătit 33.000 de dolari pentru un tratament de fertilizare in vitro folosind ovulele unei tinere donatoare, în vârstă de 20 de ani. Apoi, a apelat la Melissa Cook să-i poarte copilul, o mamă din California, cu patru copii.

Dar când a aflat că mama surogat, în vârstă de 47 de ani, poartă în pântece trei copii, a luat o decizie radicală: femeia trebuie să-i avorteze un copil, pentru că riscă să-l falimenteze, scrie nypost.com.

Potrivit spuselor femeii, bărbatul a aflat că va avea tripleți când sarcina era de 9 săptămâni. Atunci s-a produs declicul și americanul a început să se îngrijoreze în privința banilor și a creșterii copiilor.

Cook este acum însărcinată în 17 săptămâni, aceasta fiind a 5-a sarcină ca mamă surogat.

Legea din unele state americane permite avortul până în a 20-a săptămână de sarcină, însă în acest caz este vorba despre trei fetuși. Dacă gravida avortează unul singur, riscă să pună în pericol viața celorlalți doi.