MENIU

Ce se întâmplă în corpul tău dacă ții post negru trei zile?

Post negru

Unii oameni de știință recomandă 3 mese și 3 gustări pe zi, în timp ce alții recomandă să nu mâncăm niciuna. Înainte de a intra în panică, trebui să știi că aceasta nu este o înfometare. De fapt, postul este una dintre cele mai vechi practici din istoria omenirii. De exemplu, utilizarea terapeutică a postului datează cel puțin din secolul al V-lea î.Hr., când medicul grec Hipocrate îl recomanda pacienților care prezentau anumite simptome de boli.

 

 

Există multe diete care promovează abținerea de la mâncare și orice altceva decât apă pentru o anumită perioadă de timp. În rândurile următoare afli ce se întâmplă cu organismul tău după un post negru de 3 zile.

Celulele tale se pot auto-reînnoi mai repede.

Pielea unui adult acoperă aproximativ 2 metri pătrați din suprafață și reprezintă aproximativ 20% din greutatea corporală totală. Postul cu apă declanșează auto-reînnoirea celulelor pielii. Cercetătorii sugerează că procesul începe după 18-20 de ore de post și atinge vârful după 48-72 de ore. În plus, procesul de reînnoire celulară poate proteja și împotriva bolii Alzheimer și a bolilor de inimă.

Dieta de 8 ore. Slăbeşti 4 kg cu cea mai scurtă cură de slăbire din lume!

Poate scădea tensiunea arterială.

Postul poate ajuta la scăderea tensiunii arteriale, care este una dintre cele mai grave boli de care suferă lumea modernă. Postul arată rezultate promițătoare, chiar și în cazul persoanelor cu hipertensiune arterială la limită, aflate sub supraveghere medicală.

 

Mai multe articole despre:
Post negru alimentatie sanatate dieta