MENIU

A aflat că iubita lui este însărcinată. Ce a scris apoi pe Facebook te va emoţiona

Mesajul postat pe Facebook de un viitor tătic a devenit viral pe reţeaua de socializare.

Josh şi Ariana au aflat recent că vor deveni părinţi pentru prima dată. Curând, viitoarea mămică a început să aibă greţuri matinale, stări de oboseală şi să fie extrem de emotivă. În loc să se plângă, însă, la rândul lui, Josh a publicat pe contul său de Facebook un mesaj emoţionant.

"Sarcina este o experienţă grozavă pentru mine. M-a învăţat atât de multe lucruri pe care credeam că le ştiu, te face să ai frustrări, să fii iritat, te face să iubeşti, să îţi pese mai mult decât de obicei, să ai răbdare şi să respecţi. Acum am o perspectivă completă despre sarcină: e foarte multă muncă, dar îţi încălzeşte inima", a scris el pe reţeaua de socializare.

"Fiecare secundă merită; sarcina a pus stăpânire pe organismul ei cu tot stresul şi durerile, greţurile zilnice; se simte rău, e foarte emotivă şi obosită fără să ştie de ce, dar aici este timpul să intervin eu, să o fac să se simtă că e ok să plângă, să fie supărată, nervoasă sau să râdă, să o fac să se simtă ca o regină. Pentru că în ea creşte o viaţă, iar asta este atât de interesant şi minunat pentru mine! (...) Pot spune, sincer, că aceasta este cea mai bună şcoală pe care o poţi face. Fii acolo când are nevoie de tine, fii tatăl care trebuie să fii, iubeşte-o şi aminteşte-i cât de frumoasă e, pentru că este cea mai frumoasă experienţă (...) Pentru tot ce suportaţi voi femeile, aveţi respectul meu!", a adăugat el.

Postarea lui a devenit virală, adunând peste 83.000 de Like-uri şi aproape 38.000 de redistribuiri.


Mai multe articole despre:
scrisoare mesaj sarcină însărcinată viral Josh Ariana