MENIU

A aflat că are gemeni. La 9 luni, la cezariană, medicii s-au îngrozit: ce au găsit în burta femeii

Medicii de la un spital din Rusia care au efectuat o operație de cezariană au fost uimiți să vadă că în burta femeii era de fapt un chist uriaș.

Alena Avdeeva, o femeie de 26 de ani din Celiabinsk, a ajuns la spital la nouă luni de sarcină și i s-a spus că trebuie să intre imediat în operație pentru a naște, scrie Siberian Times. 

Asta s-a și întâmplat, doar că, medicii au observat că femeie nu are gemeni, ci o sarcină falsă și un chist pe care l-au extirpat.

Medicii care au tratat-o în timpul sarcinii nu și-au putut explica situația. Mai mult, se pare că documentele medicale ale femeii dispăruseră din arhiva spitalului. Directorul instituției a făcut imediat plângere la poliție.

În acest moment este încă neclar ce s-a întâmplat. Unii doctori o acuză pe Alena că a falsificat rezultatele unei ecografii făcute la alt spital, pentru a arăta că este însărcinată.

Motivul? Femeia ar fi dorit să mintă în privința sarcinii deoarece dorea să își țină soțul, dornic să divorțeze, în familie.

De ce nu au aflat doctorii de la spitalul din localitate că Alena nu este totuși însărcinată, rămâne să dezvăluie ancheta Ministerului Sănătății.

 

 

Mai multe articole despre:
Rusia