MENIU

7 semne că trebuie să ieşi dintr-o relaţie

<p>HOROSCOP. Venus e &icirc;n Vărsător p&acirc;nă pe 5 aprilie! Schimbările care au loc &icirc;n relaţia de dragoste</p>

Sunt momente intr-o relatie in care simti ca ar trebui sa renunti. Cateodata despartirea este inevitabila, cateodata relatia iti pune in pericol integritatea fizica si psihica, alteori ambii parteneri simt instrainarea si incheie amiabil o relatie de cuplu, continuand sa fie prieteni.

Uneori, lucrurile sunt clare, alteori sunt incerte. Cum iti dai seama ca e momentul sa iesi dintr-o relatie? Iata 7 semne cate te pot ghida. Decizia iti apartine.

 
1. Lipsa spontaneitatii

Daca va este din ce in ce mai dificil sa radeti cand sunteti impreuna, daca va e teama sa mai faceti lucruri nebunesti cum faceati odata, iata niste semnale de alarma.

 
2. Lipsa romantismului

Va mai spuneti cuvinte frumoase, siropoase? Va mai mangaiati, va mai alintati? Daca incepeti sa va percepeti doar ca niste buni prieteni si nu ca amanti grozavi, relatia de cuplu poate fi in primejdie.

 
3. Lipsa satisfactiei sexuale

Daca nu va mai acordati atentie din punct de vedere sexual, daca nu mai ai satisfactie sau daca partenerul iti spune ca nu mai simte nimic, daca nu mai faceti sex atat de des pe cat faceati inainte, poate fi un semn ca va distantati incet dar sigur unul de celalalt.

Citeşte mai mult pe Problemesex.ro