MENIU

7 defecte care-i arată unei femei că bărbatul ales nu va fi cel mai bun soț

Defectele din listă sunt cele din cauza cărora se destramă cele mai multe căsnicii

Căsătoria este o chestiune serioasă și de este bine să vă evaluați bine partenerul, înainte de a vă legaliza legătură. Până la urmă, nu sunt mulți cei care-și doresc să se căsătorească "în orb", doar pentru a divorța în scurt timp. Iată 7 lucruri la care o femeie ar trebui să fie extrem de atentă. Mai precis, ce defecte ale unui bărbat își indică faptul că este bine să cauți în altă parte sau măcar să mai aștepți.

1. Este gelos

Nu există nimic mai rău decât un tânăr care nu crede în dragostea voastră, în sinceritatea voastră, care nu vă încredințează în principiu. Astfel de oameni tind să controleze totul, să vă urmărească fiecare mișcare, să vă limiteze independența. Gelozia nu întărește relațiile voastre, ci, dimpotrivă, le distruge, potrivit Revista Sufletului.

2. Nu îi plac animalele sau copiii

În legătură cu primul aspect se poate ajunge la o înțelegere, deși este extrem de ciudat când o persoană nu poate suporta animalele. Acest lucru spune multe despre ea. Dar dacă nu îi plac copiii, acesta este deja un alt subiect. Multe femei cred că așa este la început, dar că în timp se va schimba, însă de obicei nu se întâmplă așa. Și apoi rezultă că nu-l puteți lăsa la jumătatea drumului și nici nu-l puteți duce mai departe.

3. Nu își ține promisiunile

Dacă vă promite că va face ceva și apoi pur și simplu nu o face, ce părere aveți despre el? Probabil este obișnuit să vă calce în picioare, să vă spună minciuni și să știe că nu va avea consecințe. Asta nu este normal nici pentru încrederea voastră în voi înșivă, nici pentru relația voastră.

 

4. Nu sunteți prioritatea lui

Atunci când cineva vă plasează sub prietenii săi sau sub munca sa, este, fără îndoială, dureros. El nu se grăbește acasă, nu vă anunță că întârzie. În esență, în acest caz sunteți ca o menajeră sau bucătăreasă acasă. Pentru a avea ceva de mâncare când se întoarce acasă.

5. Se consideră perfect

Este cunoscut de mult timp faptul că oamenii perfecți nu există. Toată lumea are defectele sale, unele mai evidente, altele aproape invizibile. Dar cu siguranță nu există nimeni care să fie unic și fără defecte. Amintiți-vă acest lucru și dacă întâlniți o astfel de persoană, trebuie să știți că nu o să puteți să-l schimbați “după voi”.

6. Ascultă, dar nu aude

Mulți bărbați au această problemă, dar pentru unii este o regulă. Puteți să-i povestiți despre problemele voastre, să cereți sfaturi, să vorbiți despre ziua voastră, dar ei nu numai că nu rețin despre ce vorbiți, dar nici nu vor să vă asculte discuțiile plictisitoare.

7. El este prea prezent

Nu este bine când un bărbat vă ignoră, dar când este tot timpul pe lângă voi – nici asta nu este bine. Pentru dezvoltarea voastră personală, pentru o atmosferă bună în relația voastră, trebuie să știți cum să vă descurcați fără celălalt, să vă oferiți un pic de spațiu.

 

În general, nu toate aceste defecte sunt ireparabile, dar dacă observați că în ciuda eforturilor pe care le faceți, un apar semne de îndreptare, este bine să vă retrageți.