MENIU

6 zodii au şansa uimitoare de a câştiga la loto. Află dacă te numeri printre norocoși

6 zodii au şansa uimitoare de a câştiga la loto. Află dacă te numeri printre ele

Unii oameni au norocul de partea lor, iar astrologia ar putea, de asemenea, să explice de ce anumiți oameni au, să zicem, mai multe șanse să câștige la loterie.

Taur

„Taurii iubesc banii, în special securitatea pe care o dau aceștia; este ca și cum atracția pentru bani face parte din sufletul lor”, spune Lauren DeGolia, consultant în claritate și astrolog la Fresh Start Registry.

Ca semn de pământ, Taurul este mai prudent și mai răbdător decât majoritatea și va aștepta ca lucrurile bune să le apară în cale. Au o afinitate naturală de a atrage bogăția, dar nu se vor grăbi să treacă mai departe, fără a savura fiecare rezultat.

„Prin abordarea lor fermă și talentul de a lua decizii financiare înțelepte, Taurul își transformă aspirațiile în recompense tangibile”, explică Raquel Rodriguez, astrolog și fondator al Your Zodiac, iar acesta este ceea ce le dă avantajul atunci când vine vorba de câștigarea la loterie.

Pești

Peștii sunt cunoscuți pentru intuiția lor de neegalat, precum și pentru legătura lor cu visele și lumea spirituală. Prin urmare, au talent pentru a atrage norocul și vibrațiile pozitive.

„Natura lor intuitivă le permite să acceseze energiile nevăzute și semnele subtile, oferindu-le un avantaj atunci când vine vorba de loterie”, spune Rachel Clare, astrolog profesionist la Mystic Sense.

Influența planetei Neptun este destul de utilă. „Le oferă un strop de farmec și capacitatea de a-și manifesta dorințele, așa că este ca și cum Peștii ar avea o cale directă către linia telefonică de loterie a universului”, adaugă Clare.

Săgetător

Șansele Săgetătorilor de a câștiga la loterie sunt destul de bune, datorită laturii lor aventuroase și a atitudinii realaxate. „Perspectiva lor optimistă, mintea deschisă și pasiunea pentru asumarea riscurilor conduc la oportunități interesante”, spune Rodriguez. Ei nu vor rata oportunități. Vor prinde taurul de coarne și vor rămâne în joc până când vor câștiga ceva, chiar dacă este ceva minor.

Sunt, de asemenea, un semn adaptabil, deci sunt flexibili și își pot schimba cursul acțiunilor atunci când este necesar. „Când vine vorba de loterie, Săgetătorii își adaptează rapid strategiile, încearcă noi abordări și explorează diferite combinații de numere”, explică Clare.

Leu

„Leul, caracterizat prin încrederea și optimismul lor, este cel mai probabil să creadă în norocul lor și să câștige la loterie”, spune Rodriguez. Sunt oameni incredibil de pozitivi și vor face tot ce este necesar pentru a aduce lucrurile bune cât mai aproape de ei.

Ca semn de foc, au o pasiune uriașă pentru a încerca lucruri noi și nu doresc ca experiențele vieții să treacă pe lângă ei. În plus, nu le place să piardă, așa că le este mai ușor să încerce în continuare decât să accepte înfrângerea.

„Credința Leului în propriile abilități, combinată cu carisma lor radiantă, duce adesea la rezultate favorabile în jocurile de noroc”, adaugă Rodriguez.

Berbec

Știm cu toții că Berbecului îi place să câștige. De asemenea, nu renunță niciodată, așa că se vor merge până la epuizare, dar vor învinge. „Au un puternic simț al credinței în forte propria și aceste componente sunt cele care cresc probabilitatea ca Berbecul să obțină un bilet câștigător la loto”, spune DeGolia.

Aceste semne de foc sunt, de asemenea, încrezătoare dincolo de credință - și cu siguranță vor folosi asta în avantajul lor. Au un simț al hotărârii de neegalat atunci când vine vorba de lucrurile pe care și le doresc, iar entuziasmul lor ajută la atragerea norocului.

„Berbecul abordează loteria cu un spirit optimist și întreprinzător, aprinzând flăcările norocului prin puterea voinței lro pure”, notează Clare.

Balanța

Balanța este reprezentată de cântarul justiției, așa că acești nativi urmăresc mereu echilibrul și armonia în viață. Au talentul de a fi corecți și diplomatici, ceea ce este un motiv important pentru care sunt semnul zodiacal cel mai probabil să câștige la loterie.

„Prin răspândirea vibrațiilor bune și rezolvând conflictele cu finețe, Balanța acumulează câteva puncte de karma serioase, iar universul tinde să răsplătească astfel de eforturi”, spune Clare.

De asemenea, Balanța este condusă de Venus, planeta iubirii și a abundenței, așa că au o legătură naturală cu toate lucrurile generoase. „Energia lor se aliniază cu sincronicitățile norocului, ceea ce îi face rivali formidabili în jocul de noroc”, adaugă Rodriguez, potrivit BestLife.

Sursă text: clicksanatate.ro

Mai multe articole despre:
zodii loto castig loto zodii norocoase