MENIU

5 tipuri de exercitii care iti dau pofta de sex

Simti ca libidoul tau nu mai este ca inainte si orice ati incercat in cuplu, lucrurile nu s-au schimbat? Stilul de viata pe care il ai iti poate afecta calitatea vietii sexuale.

Stresul, alimentatia necorespunzatoare si lipsa de miscare sunt factori care pot sa ruineze atmosfera din dormitor. De aceea, ne-am gandit sa iti prezentam cinci tipuri de exercitii-minune, care efectuate corect si frecvent, te vor ajuta sa arati mai bine si iti vor da si pofta de sex. Iata care sunt acestea si in ce mod te vor ajuta ele sa te bucuri mai mult de viata ta intima!

Yoga reduce stresul si mareste pofta de sex

Dupa cum am scris mai sus, stresul este unul dintre factorii inhibitori ai poftei de sex. Miscarea promoveaza eliberarea endorfinelor in organism, care creeaza o stare de euforie si cresc apetitul sexual. Acea stare de bine este esentiala pentru o partida de sex reusita. Daca esti cu gandul la probleme, nelinistile pun stapanire pe tine, astfel ca iti va fi mult mai greu sa realizezi acea conexiune cu partenerul tau si sa mai simti impulsurile erotice la cote maxime. Specialista Kelli Young recomanda Yoga. Aceasta practica te va ajuta sa iti controlezi respiratia, sa inlaturi stresul, sa-ti eliberezi mintea de ganduri negative si sa devii mai receptiva la anumite senzatii.

Citește articolul integral pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
stres sex yoga exerciţii