MENIU

5 romane erotice mai bune decat Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of Grey

Trilogia Fifty Shades of Grey a captivat o lume intreaga, iar nebunia continua cu cel mai sexy film al secolului. Insa lista romanelor erotice nu se termina cu Fifty Shades of Grey, chiar daca ai vrea sa crezi ca aceasta carte detine suprematia in domeniu.

Daca o citesti din nou si din nou de prea mult timp, iata 5 romane eroticecare te vor scapa de depedenta pe care o ai.

Crescendo, Fifty Shades of Grey la puterea a doua

Niciodata nu este prea mult atunci cand vorbim de un personaj ca Christian Grey, asa ca Leah Brooke a introdus in cartea ei doua personaje asemanatoare lui: Nick Morietti si Steve Vanguard. Cei doi barbati o domina in dormitor pe Julianna Lovette, ducand-o pe cele mai inalte culmi ale placerii. Acesta este cu siguranta un triunghi erotic care merita devorat din fila in fila. Actiunea se transforma intr-un joc de interese, iar Juliannei ii este promis faptul ca va fi protejata in schimbul favorurilor sexuale. Incintant si interesant, nu?

Bared to you, pe lista celor mai bune romane erotice

 Si Bared to you se numara printre romanele erotice care ocupa un loc mai bun decat Fifty Shades of Grey in topul cartilor fierbinti. Sylvia Day a avut un succes rasunator cu acest roman din seria Crossfire, asa ca nu ar trebui sa il omiti. Actiunea promite paragrafe fierbinti, povesti complexe si sexualitate asa cum nu ai mai citit pana acum. De data aceasta Giddeon Cross ii ia locul lui Christian Grey, intrand in viata personajului feminin principal ca „un fulger in intunericul noptii - impresionant si stralucitor, fierbinte si nelinistitor."  Si aici un trecut intunecat ameninta povestea de dragoste a personajelor principale, insa te lasam pe tine sa afli cum evolueaza totul.

Mai multe pe Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
fifty shades of grey romane erotice