MENIU

5 perechi de pantofi stiletto, potriviți pentru orice ocazie – Care îți place mai mult?

Pantofii de tip stiletto sunt la mare căutare. Pun în evidență un picior frumos, nu sunt foarte scumpi și dau o notă elegantă și sexy oricărei ținute.

Am selectat pentru voi 5 perechi de pantofi care ne-au atras atenția cu un preț foarte bun dar mai ales cu aspectul și designul deosebit.

Pantofi stiletto – depurtat.ro

O pereche de pantofi stiletto negri impun întotdeauna respect și dau sobrietate ținutei tale. Noi îți recomandăm această pereche pe care am găsit-o pe depurtat.ro. Prețul nu îți pune probleme deloc.

Oferta completă AICI.

Mai mulți pantofi stiletto găsești și pe depurtat.ro.

Pantofi stiletto – starshiners.ro

De la starshiners.ro ne-a atras atenția o pereche de pantofi roșii din piele lăcuită și ecologică. Pantofii sunt ceva mai scumpi, au tocuri de 11cm, iar vârful ascuțit. Prețul poate fi găsit AICI.

Mai mulți pantofi găsești și pe starshiners.ro.

Pantofi stiletto – kurtmann.ro

Interesantă este și această pereche de pantofi de la starshiners.ro, de culoare neagră, cu vârf rotund și toc de 13cm. Sunt făcuți din piele sintetică și se șterg foarte ușor cu lavetă moale. Prețul poate fi consultat AICI.

Mai mulți pantofi stiletto găsești și pe kurtmann.ro.

Pantofi stiletto – dasha.ro

Am selectat o pereche de pantofi și de pe dasha.ro, de culoare roșie, confecționați manual din piele naturală atât în interior cât și la exterior. Brațul pantofilor este prevăzut cu un burete special care oferă comoditate. Prețul poate fi consultat AICI.

Mai multe perechi de pantofi stiletto găsiți și pe dasha.ro

Pantofi stiletto – pantofisuper.ro

O pereche interesantă de pantofi am găsit și pe pantofisuper.ro. Pantofii Licca Cupru sunt și la reducere în această perioadă, iar prețul este unul foarte accesibil. Sunt făcuți din piele ecologică. Prețul poate fi consultat AICI.

Mai mulți pantofi stiletto găsiți și pe pantofisuper.ro.

 

Mai multe articole despre:
fashion pantofi stiletto