MENIU

5 exerciții pentru slăbit la tine acasă: peste 180 de calorii în 30 de minute

Cu siguranta iti suna cunoscuta fraza "30 de minute de miscare pe zi te ajuta sa iti mentii silueta". Noi iti garantam ca este adevarata, asa ca ar trebui sa tii cont de ea, pentru a-ti recapata increderea in propria persoana si pentru a obtine un trup de invidiat.

Iata 5 exercitii pentru slabit pe care le poti face la tine acasa!

Exercitii pentru slabit acasa: Saritul corzii

Saritul corzii este un exercitiu foarte bun pentru modelarea trupului si pentru imbunatatirea circulatiei si functiei cardiace, avand in vedere faptul ca aceasta activitate creste rata metabolica. Pentru a obtine rezultate optime, in timpul sariturii, adauga cateva miscari, cum ar fi rotirea alternativa a trunchiului spre stanga sau spre dreapta, pentru o intensificare a efortului. Aceasta activitate fizica te va ajuta sa arzi 285 de calorii in doar 30 de minute.

Exercitii pentru slabit acasa: Abdomene din pozitie sezand

Desi suna ciudat, poti face abdomene din pozitie sezand. Pentru aceasta, trebuie sa te asezi pe o saltea, tinand picioarele astfel incat sa formeze un V cu trunchiul. Tine in maini o minge medicinala de 2.5 kilograme sau o gantera. Rasuceste-ti trunchiul de la stanga la dreapta, simultan cu mainile in care tii greutatea. In 30 de minute, vei arde peste 80 de calorii.

Citește articolul integral pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
slăbit exerciţii fizice coardă